tisdag 29 januari 2008

Dag 27: Dödsföraktande föräldrar

Larmet gick på öppna förskolan idag. Det tjöt så att det gjorde ont i öronen, på riktigt, och folk reagerade på det sätt som folk alltid gör: med lågmäld diskussion. Ingen ens funderar på att resa sig ur stolen, ta en klase ungar under armen, vråla "kvinnor och barn först" för full hals och sedan slänga sig ut genom nödutgången.

Vi fick också rätt, när det som alltid visade sig handla om någon som glömt larma av innan de öppnade en dörr. Ingen brann upp den här gången således.

Smiskade upp det nya skrivbordet ikväll, snabbt och lätt med hjälp av den nyligen införskaffade skruvdragaren från IKEA, som är liten, rosa och söt. Ny skön arbetsplats = ny skön datorplats, och här sitter jag nu mitt i natten trots att jag höll på att svimma av trötthet tidigare idag...

Nu ska här sovas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ingen tar larm på allvar. Tänk vilka blickar om du tagit en klase ungar under armen, vrålat "män och barn först!" och stångat upp dörren...
När vi försökte komma ut ur Globen senast (svårare än man tror), var det någon som öppnade fel dörr och satte igång ett larm. Reaktionen var att vända tvärt och fnissande RUSA därifrån. Vuxet!